Even Voorstellen

Mijn naam is Daphne Curfs, 27 jaar oud en woonachtig in Zuid-Limburg.

In 2002 ben ik begonnen met mijn eerste chinchillakoppeltje: een standaard vrouwtje en een wit mozaïek velvet bokje. Na een dik jaar kwamen de eerste jongen. Zelf heb ik een black velvet vrouwtje gehouden. Na deze eerste baby’s ben ik me verder gaan verdiepen in het fokken van chinchilla’s. Ik heb fokdieren aangeschaft uit goede lijnen, met een goed karakter en een mooie bouw. Mijn chinchilla aantal is nog steeds groeiende. Ik heb ze in veel verschillende kleurslagen.

Op het moment ben ik met een aantal koppels aan het fokken, met deze dieren wil ik een goede lijn opbouwen. Ik fok met koppels van een bokje en een vrouwtje. De andere koppels die ik wil gaan vormen gaan bestaan uit twee vrouwtjes en een bokje. Ze zitten in grote eigengemaakte hokken..

Mijn andere grote hobby is honden. Ik heb twee honden. Pebbles is inmiddels alweer zeven jaar oud, zij is een prachtige blue merle border collie. En Bones is vijf jaar oud en is een red merle border collie. Foto’s van deze mooie dames vind je onder het kopje mijn honden.

Heb je vragen over mijn site of over mijn dieren, via mail mag je ze gerust stellen.